Поділіться досвідом боротьби з відключеннями світла. Хто і як з цим бореться?
Я ось зробив такий пункт, повний аатомат з елементом ППО проти блідої молі.
Але мені здається що тут чогось нехватає????
vladtar писал(а):З сонцем все зрозуміло, але ця херня всю морозну зиму витримала, я не замерз і без світла не був. Та ще і діагностика і чистка форсунок працює. Там зліва від АКБ кабель в гараж торчить . А там теж лужні АКБ стоять і блін неповірите але вони працюють а рік випуску 1963, офігеть .Тобто хлопці я пережив цю зиму і блекаути. Зараз відключення вже невеликі, і майже непомітні. І що цікаво, ці відключення і бажання нормально жити дуже швидко навчили економити електроенергію. Коли раніше все світилось, крутилось, грілось і на ці блага не зверталась увага, то тепер енергонезалежність заставила це все переглянути. Зараз всюди єкономки, автомати вкл/ викл щоб світило тільки коли треба . А нові технології вже грюкають в двері , пора всю совдепію міняти , додатково встановлювати сучасне обладнання. А ось оці , так звані пункти незламності, це відповідь на " хотелки" пу, хрен що в нього вийде, Слава Україні.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3